Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, der har holdt over 150 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.
Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.
Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Når du har oplevet dette, vil du forstå, hvorfor han som en af de få i Europa lever af udelukkende at fortolke Johnny Cash.

Fællesspisning kl. 18.00 – musik kl. 19.30

Pris: 180,00 kr. Billetprisen dækker mad og underholdning. Menuen vil bestå af: Hakkebøf,med løg, sauce, surt og kartofler. Efter spisning vil der blive serveret kaffe og kage. Dette er med i prisen.

Øl, vand og vin kan købes til rimelige priser

Tilmelding: til Lisbeth Kofod på tlf. 25 80 07 01

Tilmeldingsfrist d. 10. 9 .21