Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Midland EAST  er et 1-dags arrangement med traditionel country og country-rock. Det afholdes en gang om året øst for Storebælt. Deraf navnet 😉

I 2021 afholdes Midland EAST d. 25. sep. indendørs i Multihuset på Storebælt Camping & Feriecenter. Lokalet er opvarmet, og vi generes hverken af regn eller blæst.

Programmet er:

  •  Johnny Cash Musik Foredrag (DK)
  •  Hillbilly Approved (DK)
  •  Railwaymen (DK)
  •  Ramblin’ Boots (NL)

Det er et stærkt program hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

Som noget nyt vil der i pausen være workshop i TwoStep countrydance ved Anette og Jørgen Pedersen fra Ørslev.

Og så er det billigt! Prisen for ovennævnte er kun 295,- kr. + gebyr.

Overnat på camping eller i hytte

Det er muligt at overnatte på campingpladsen eller leje en hytte. Overnatning er ikke med i billetprisen, og både camping og hytter bestilles online på campingpladsens hjemmeside.

Vi kender ikke prisen for mad endnu, men campingfatter har planer om at servere helstegt pattegris til en rimelig pris. Så snart vi kender prisen, bliver den meldt ud her.

Reserver din billet allerede nu!

Billetsalget åbner d. 01. juli 2021 på Billetlugen.dk. Men du kan allerede nu reservere billet(er) ved at sende en e-mail til: info@midlandfestival.dk. Ved at reservere billet kan du være sikker på at der er billet til dig, og du kan derfor godt allerede nu bestille camping eller en hytte. Det koster ikke noget at reservere billetter, og alle med billetreservation får tilsendt link til køb af billetter 1 dag inden at billetsalget åbner.

Det bliver et brag af en country-fest uden restriktioner, så glæd dig 🙂