Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er passeret.

Dennis Lydom kommer forbi Sallie’s Race Lounge d. 8/11 med sit fantastiske koncertforedrag om Johnny Cash “The Man in Black”. Dennis vil igennem foredraget tage jer med på en rejse igennem Johnny Cash’s liv fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom først i flyvevåbnet og senere i musikbranchen. Han vil fortælle om alle op- og nedturene, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af hans liv.

Dennis medbringer også sin guitar, så udover selve foredraget vil han med sin autentiske stemme fremfører nogle af Johnny Cash’s mange sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment.

Dennis selv har brugt utallige timer på at studere musik og litteratur om Johnny Cash, og har siden mødt mange af hans familiemedlemmer og venner. Fra 2009-2018 var han med i trioen Johnny Horsepower, som er et dansk cover af 50’ernes Johnny Cash & The Tennessee Two. Trioen turnerede med stor succes i hele Europa og har som det eneste cover spillet shows med Cash’s originale og eneste trommeslager, WS Holland. Et samarbejde, der i 2016 udmøntrede sig i en række indspilninger i det legendariske Sun Studio i Memphis.

Koncertforedraget varer 2 x 40 minutter. 

Udover koncertforedraget om Johnny Cash vil denne skønne aften starte ud med et lækkert måltid ude i vores restaurant, hvor alle deltagerne vil modtage den nedenstående menu. Det er også muligt, at få en vegetar burger i stedet, så bedes I bare skrive dette i kommentarfeltet. 

– Art Ingels Cheeseburger
– Classic Fries
– Valgfri Dip
– Lemonade/Sodavand/Øl 50 cl.

Alt dette til bare 299 kr.! 

Arrangementet starter kl. 17.15 til spisning efterfulgt af koncertforedrag kl. 19.00.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, til en hyggelig aften med god musik og spændende historier!